Anmäld skepptuna.

Då va sambon anmäld till tävling den 13 sep på skepptuna. Om det nu blir en tävling. Rimo har ju blivit inställt 2 gånger och en gång fram flyttad. Dock lite dåligt med folk som kommer på tävlingarna, som blivit av.  Håller på att dra igång saab 99 nu. Tar de lite lungt med det hela.

Kom en trevlig kille in igår som heter Bobby. Kör för samma klubb och bor i Gottröra med. Snacka en massa folkrace:)

Ny topp.


Ny planad topp

Var och hämtade toppen idag från Forslöv som plana den åt mig. Ny ska den bara monteras, rätt enkelt jobb igentligen. Men det tar lite tid för en annan. E väl inga snabb som blixten + att jag vill helst slippa göra om det. Ska väl försöka få sambon att köra i Rimo den 30 aug, om det blir nåt race. Är rätt dåligt med anmälda där. O jag har inte bilen klar, men vi håller tummarna.'

Lägger till en ny länk föresten. Den är till Fixat.


Topp renovering


ner monterad saab 99.

Efter närmare inspektion vissa det sig att toppen va skev. Lite slarvigt att inte kolla det först, men nu ska den skickas iväg på planing. Lite posetivt är ju att jag får ju lite bättre fart på bilen med, alltid ett plus. Håller på och jobbar med min LT35(biltransport.) Det går framåt, är ute efter släp istället. Funkar inte med att få med sig familjen.

MK Rimo(katastrof)


Morgon innan start.

Så var det äntligen dags för en start för både mig och Hanna. Men det hela gick inte som planerat, hannas bil(saaben) hade tyvärr topplocks packningen gått eller jag tror om jag ska vara ärlig att toppen har givit vika. Har pulat med toppen tidigare. Hade mina aningar. 

Jag kom till start iaf, men det vart ett heat för mig. Drivaxel som inte riktigt vill vara med, sen när man ska fixa det hela blir det gäng paj på en av muttrarna som håller bär armen. Var då dålig sen tidigare. Våga inga rikigt köra då. Så det vart till och käka korv och kex chocklad. Hanna slog vad om att om inte Tobbe svärd skulle vinna så skulle ja köpa en till kex chocklad. Hehe...han vann såklart. 

RSS 2.0