Bygga för år 2009.



Då har man lagt ner att köra för 2008. Och ska försöka få ihop ett ny bygge till nästa år. Kommer antaligen att gå segt, tack vare att det är första gången jag göra detta. Som bilderna säger har jag börjat att strippa bilen på div onödigt tjafs och har så smått börjat laga rost.Va inte så mycket rost på bilen, men det är lika bra att laga det som finns. Funderar lite på vad som ska trimmas i denna bil. Tror det blir nåt enklet faktist. Vill nog behålla bilen ett tag. Och det är roligare att köra än att laga halv dana bilar.

Rimo final 081108


Snygg motorhuv.

Så va de sista tävlingen för 2008 år säsong. Det gick halv bra, trots en tok slö bil så kändes det bra ändå på nåt sätt. Känns som om det blir förgasare nu i bilen, kanske med nån nykam. Fick ju lite fingervisning av en viss Magnus Westman. Han ville att ja skulle räta ut bilen lite och sen sätta igen lite håll. Hehe, ja du. Det e väl nåt som ska åt gärdas på den under vintern. Vi får se vad som händer med denna kära lilla bil. Som Hanna sa så lastar vi ju bara bilen sen får man se om den funkar.

Nu blir det att ligga i garaget(carporten). Ska försöka få ihop ett ny bygge. + 2 bilar som ska rustas.

Städning, fest och anmäld.

Som rubriken säger har det vart städning på klubben, fest på klubben 45 år och sen är jag anmäld till MK Rimo den 7/11. 
Städningen va väl inga så mycket städning igentligen. Va mest ditt träffa lite folk, snacka lite skit åt lite mat och ja fixa lite av varje. Snacka med Mia Emilsson om lite allt möjligt. Man fick väl lära sig lite oskrivna regler och sen fick man höra igen att jag hade fått skit för att jag inga målat om Pato och Nettans bil innan tävlingen. Ja ja..Lite trött blir man på det ingen sa nåt till om det. Vad man hör på omvägar så var folk så upprörda. Jag säger inget om att måla om bilen eller så. Jag menar mest med att det är lite svårt att liksom veta omm oskrivna regler, inte så att man går in i regelboken o kollar. Annars var Mia mest bara trevlig att snacka med.

Klubb festen var inte så mycket till "fest". Var trevligt, drack lite öl, käka lite mat och snacka mest då med Hanna. Lyssna mest på vad folk snacka om. 

Anmäld till MK rimo är man nu oxå. Mia ville att jag och Hanna skulle dela bil. Men efter det att jag och Hanna snackat om det så har vi beslutat att inga göra det. Just nu iaf.  Svårt att få tag på barnvakt, Hanna va lite orolig för att det va så halt(som nån snacka om att det var på festen) och ja...de kändes som om hon bara ville vänta.

Det händer iaf lite i garaget nu iaf. En 900 har åkt ur och en annan har åkt in. Bilder kommer snart.

RSS 2.0