Den eviga fyran


Lottning för första heatet.


Fullt spett...


Alfred ger pappa råd..

Då har man kör utanför Uppland då. Både ris o ros åt Speed MK, Va lite dåligt skyltat på morgonen när man skulle ditt, jobbigt för en som är där första gången. Men det gick iaf bra att ringa ditt och få väg beskriving. Sen var det lite slappt med förarsamanträde, vet inga ens om det vart nåt.

Det var ju riset det, men ros va att det faktist va en vädigt rolig bana att köra, bra skick på den. Saker o ting verkar faktrist fungera bra med allt liksom. Men jag kan säga så att kommer att komma åter.

Hur gick det då? Jag kom 4 i alla kval heaten då, hade nåt fel med tändingen. E rätt övertyggad att den är för högt ställd så att säga. jag är mer glad att bilen höll faktist. Va en volvo som trök på mig rätt duktigt i början.

Fick dela press med Lasse Björk, snällt måste jag säga. Hade ju press med mig, men ändå:)

Här näst ska vi se vad det blir med folkrace, en massa o göra. Ska försöka lägga ner tid på mitt E kort.

På återsende.

Regn!!!

Hela dagen har det i princip regnat idag. Hade väl ingentligen hoppats fått en del gjort med 900. Men det står stilla. Ska väl se om jag nu kan få lite tid över imorgon.

Fick start bekräftelse iaf nu från MK Speed. Start nr 21. åhh...spännande. Faktist första gången jag kör utanför Uppland. Som folkrace förare då. Men det går nog bra. Lite större tävling, sen märker man hur mycket man är efter med orginal saaben:P Men det är deltagandet som räknas.

Mean Machine


Kadetterna.

Nya projekt på väg in. Köpte 2 st kadetter av Fregge från Rasbo. Ska skrota kadetten ja köpte av Pato o Nettan, o plocka över delarna. Dom va rätt hyfsade i karosserna båda bilarna va ja kan se iaf. Ska försöka få ut 900 så en av det kan komma in iaf. Vill börja NU.

RSS 2.0