det börjar ta form.


Lite nytt i fronten


Nya hjulhus


Nottera den nya panelen med vippbrytare

Lite nya bilder på Saab 99. Har väl snart bara målning kvar att göra. Motorn är byt. Ska väl i en ny topp i den. Har "beställt" en ny topp. Hjulhuserna är fixade. Dock skulle jag inte göra på det här sättet om jag gjorde det idag. Jag ska försöka göra det "nya" typen av hjulhus på 900(röda). Lite små fix kvar att göra, typ spolarvätske behållaren, div små svets jobb och målning. Färgen ska bli röd och vit. Jag får se hur den funkar på bilen, är köpt från biltema och var billig.

Tävling som är inplanerad är films mk 2 dagars. Sen ska jag försöka åka och kolla på div tävlingar. Helgen som var så for jag till MK Speed och kolla. Roligt med så många startande. Helgen som kommer ska jag kanske till Katrineholm, kolla lite på folkrace. Vi får se, ingen bana jag varit på tidigare.

Vakna ur vinter sömnen.

Det är dags att skriva nåt på sin blogg. Fått en del på tryckningar om att göra de;)

På grund av sjukdom en massa och göra så har det inte blivit så mycket folkrace faktist. Tanken var att jag skulle köra den 25 april i Rimo. Men jag hoppar det. Bilen är inte klar, men på god väg Och jag hamnat mitt i en förkylning.

Helgen hoppas jag dock att jag ska hinna med en massa på både bil och familj. Trots allt jag har ju några projekt som ska fixas. Något ska väl säljas. Men inget är klart, vi får se vad intresset är på potenta köpare.

Just ja, ska försöka ta loss min traktor som jag körde fast mitt på en åker förra helgen. Haha...lite klantigt. Men det är sånt som händer tyvärr.

Håll till godo gott folk.

RSS 2.0