Nytt och fräscht.

Har köpt en ny bil. VW 1600. Köpt på bud i Håga av Mats Sjöstrand. Dock en del fixa på bilen. Drivaxelen, väexlådan och sen var det en del rost under stolen som ska åtgärdas. Sen är det buklor och måla som måste fixas till. Vi får se när den kommer ut på banan. Kanske Motala eller kanske skepptunas 2 dagars.





Sen har vi kört lite folkrace också. Körde Films MKs 2 dagars tävling. Det gick halv bra, bilen la av i höger svängar så jag tappa placeringar på det. Men när bilen gick så gick han väl "helt okej". Misstänker att kolv ringarna är slut, han svart ryker en del. Men men, det är ju en folkrace bil. Blir vinter renovering med det.

Ska hur som helst köra tävling imorgon på Rimo. Ska se om han slutar lägga av nu i höger svängar. Fått tips om att byta nålventiler. Har bytt den ena och gjort rent den andra. Den som lever får se.

Ska försöka fixa lite med mina andra renoveringar och ny byggen så ska jag väl lägga ut lite bider på det hela. Håll till godo.

OPEL SÄLJES.



3 st Opel kadetter till SALU. 1 st Fr-bil, slut kaross, men drivlinan är bra. Det 2 övriga är gat-bilar och är i bra skick. Säljes p.g.a. att jag inte hinner fixa dom. Annars upplever jag att det är bra objekt.

Jag vill ha 5000 kr för alla 3. Möjligen kanske ett byte mot typ VW 1500-1600.

Ring eller maila om du har frågor.

[email protected]

0706-899079.

RSS 2.0