Nu laddas det...

Så har man typ kört "premiär" tävlingen. Kolsva (köping) jävligt rolig bana. Dock kom jag bara til besiktningen. Bilen gick skit dåligt, så jag va tvungen att kolla upp det.. Såg att kamen var spräckt och att kam kedjan va tok spänd. Ringde Forslöv och fråga lite om hjälp. Och jag fick det förklarat för mig hur det ska vara och hur det ska fixas. Så det var bara att ta ur motorn och fixa till spännarn till och montera ihop de hela. Verkar gå rätt bra. Men ska försöka prova innan han kommer ut på tävling. Bobby och jag ska försöka ta oss till Skepptuna och prova nån kväll eller dag. Bobby måste ju prova sin Peougot 504.


Depån o Kolsva. Alfred hjälper till och ställer in det sista.


Kolsva banan från pubik plats. En RIKTIG folkrace bana.

Har anmält mig till folkrace tävling i Skepptuna den 18 juni. Kvälls tävling, vi får se om det blir tävling där eller int. Det som har anmält sig nu verkar ju vara rätt hårt motstånd. Va sägs om Tobbe Svärd, Fredde Nyberg, Forslöv m.m. Vi får se om det kan komma nån som kan ligga där bak med mig. Hehe...nä, nu ska bilen gå som fan.

Har börjat renovera en av mina köra bilar. Lite bild får väl räcka med va som görs i nu läget. Ska bli nya dörrar och nya sidor. Vi får se hur seriöst vi ska köra. Mer bilder kommer.


Saab 900 coupe.

Nymålat...


Den ska vara röd, vart väldig orange på bilderna.

Har fått bakaxeln lite rakare.

Framifrån också.
 
Nybygget i bakgrunden.

Kolla in SAAB märket.

Då var det nymålat, färg inköpt på Biltema. Vi får se hur bra det håller faktist. Den va ju billig. Dock är det små grejer kvar, dom kommer väl säkert inte vara klar för än jag är på väg till tävling. Det verkar som om jag ska svika Films MK, dock ska jag nog försöka köra i Köping (Kolsva). Föredrar faktist 1 dagars tävlingar. Jobbigt med boende och familj som ska med.

Den nya toppen är på väg iaf. Vi får se hur bra det kommer att gå med den. Men jag hoppas det ska vara så att man hänger med lite bättre nu. Annars är det ju fel på körningen:P

Till helgen som kommer är ju hemma klubbens stor tävling. Skepptuna 2 dagars. Ska inga köra, för på fredag far ja iväg på kryssning med jobbet. Kommer hem på lördag kvällen och ska väl försöka hjälpa till på tävlingen under söndagen. Ska faktist bli jävligt kul att se det som kör, verkar vara rätt intressant start fält.

Har övrigt så smått börjat med SAAB 900. Den ville inge starta direkt. Batteriet va rätt kast, men det e på ladning nu. Så till veckan kanske den är igång.

Föresten, ingen som vill köpa en Slåtterkross? Är väl bara bönder som kör folkrace:P Eller?? Hör av er om det kan vara intressant.

RSS 2.0