Vinter bilder från gården.


Traktor ska väl alla folkrace åkare ha en varsin. Eller hur? Alfred står och håller koll.

En liten bild serie på en del av mina projekt. Mycket snö, så jag håller endast på med det som är utan snö för tillfället. Hoppas det ska bli klara en del projekt iaf.


Jägers gamla lik. Står mest och väntar på att skrott gubben ska hämta skiten.


Även transporten har en del snö på sig.


Midsommar race.

Hitta en bild på KB racings hemsida på min fast körning på midsommar racet. Hade dåliga starter och dåliga torkare, vad mer kan man förvänta sig.


Sjuk.

Har vart sjuk några dagar nu och nu är grabben sjuk med. 38,2´ feber, hade nog feber själv igår. Känns bättre idag iaf. Ska kanske gå ut en liten sväng idag. Ta några nya kort kanske på fr-parken. Trots Alfreds feber så är han rätt pigg och han har vissat att han vill gå ut. Så en liten sväng kanske man ska ta. Hörs längre fram.

bakskärmar.

Bakskärmarna e i princip klara. Ska ha färg på och sen ska lysserna sättas igen. Vet inte exakt hur noga man ska säga att allt e, det är ju trots allt en folkracebil. Men den är lite sne i baken. Som sakt, de e ju en folkracebil:) Framskärmarna blir här nest.


Lite segt.

Lite segt som sakt. Nöter på i garaget och det går framåt. Skönt att ha garage nu, tyvärr ligger det inte hemma Gottröra. Så jag får försöka hitta lite tid när det ges tid. Lite bilder senaste besöket där nere.


Gullabo racccööörrr



Vissar lite vad det är för däck som gäller. Jag vet inte, har bara kör en gång på detta märke och det gick väldigt bra då förutom att drivaxlarna inte höll. Men det var inte däckernas fel. Ska se om jag kan kommer ner till garaget ikväll och jobba vidare. Vill få klart så mycket som möjligt nu.

FORD DJÄVULLLLL



Resultatet efter första varvet. Bobby körde snabbt ifatt en ful, äcklig, tjej färgad ford. Föraren verka lite osäker och verka inte va villig att släppa förbi heller. Till slut va Bobby tvungen att slå slag i saken, men vem fan ställde en snö vall där!?

Föresten jävligt snygg bil. Nån som kan se vad det är?

Skärmen bilder.

Nu börjar väl en sida bli klar. Ska väl fixa lite plåt först så att jag kan laga upp lite extra. Han har ju som sakt en del rost. Hoppas komma iväg i veckan och få ihop han lite mer.


VW 1600.

1600´an har fått sitt eget garage nu. Bakskärmar ska börja riktas upp. Mycket rost är det också, men i övrigt verkar den vara rätt så rak och fin. Lägger ut lite bilder, ska försöka åka ner ikväll och fixa lite till. Ska se om jag får med mig kamran då också. Imorgon ska det eventuellt bli IS racing. Vi får se vilken eller vilka bilar vi tar med oss. Jag är inte helt hundra på Saab 99.

 



IS race start.



Den gamla Saab 99 är med än idag. Ska väl försöka få ut den i helgen.

Lite gamla bilder


Bobby Nordbergs gamla 504.



Några gamla opubliserade bilder. Nya ska jag försöka ta i helgen. Va ute igår och börja titta på buren jag köpt av Jaeger. Kan nog bli riktigt bra det här. E lite sugen på att köpra några fler lik, har ju faktist plats. Nä, nu ska jag jobba. Håll till godo så länge.

Dags att vakna upp 2010.

Då var det dags att vakna. Va tävling i helgen, ingen jag deltog i. Har fått lite smack för isracing. Ska försöka få ut saaben på det till helgen. Om isen håller vill säga. Ska försöka uppdatera lite mer med bilder annat skit under året. VW 1600 har fått garage nu iaf. Den har börjat ta form, ska se om jag får med mig den till skepptuna 2 dagars. Lite gamla bilder så länge att "njuta" av.

RSS 2.0