Slagskepp

Va idag och hämta en bil med Bobby. Han hade hitta nåt som han kände att han måste ha. En Renualt Safran(Om jag minns rätt). Förstog inga riktigt vad storleken var på bilen. Va precis att den gick på trailern och fan vad tung den var då. Googla lite för och hitta en bild. Denna bild var det mest som hade nån form av liknelse. Eller vad sägs???????


Före & efter...

Jag tror att den bil jag hitta på bild är min gamla Opel. Det är iaf Pato som kör och det är på Rimo.

Före...

...efter!!

Idol bilder..........



Bobby gamla Renualt R8. Cool bil...fler R8 till motor sporten.


Sjuk igen...


VW 411. Bilden är tagen på Sundsta. (Rimo MK gamla banan tror jag)

Då e man sjuk igen, har försökt att jobba nu i 2 dagar. Men har fått åka hem efter halva dagen. Så nu är jag hemma några dagar minst. Kände väl redan i Söndags. Har väl fixat Saab det mesta tror jag. Ska väl på med det däck, förgsarna ska byta och sen ska bilen såklart målas. 

Tävlingar jag siktar på just nu är Strängnäs, Rimo och möjligen Åland. Skulle inga förmånga mig om nån av dessa inga blir av. Håll till godo...

Laddat vapen...


Bobby Norbergs R8.

Imorgon söndag ska jag försöka få ordning på min kära Saab. Har "nog" gjort de värsta. Vad är kvar då? Däcken, rikta dörren, gå igenom förgasarna...hmm. Sen ska det målas. Sen är vapnet laddat. Ska försöka köra Strängnäs, Rimo(om det blir nåt) och kanske så blir det Åland med. Allt beror ju helt klart på vad bilen håller till och vad tiden ger för möjligheter.

Beställt lite delar.

Då har man beställt lite delar från Skroten i Hästboda(tror ja de hette). Iaf så ska vi se vad som kommer att bli med detta. Trevlig och kunnig verkar det vara iaf. Köpte lite drivknutar och membran till förgasaren. Kommer antagligen bli mer, självklart beroende på hur det hela funkar nu.

Ska försöka fara förbi Biltema imorgon och införskaffa lite skit jag behöver till Saaben. Ska ju ha lite färg...och nåt mer jag inte kommer på nu iaf. Håll till godo...


Saab 99

Nästa bil som ska bli klar e slitvargen. Saab 99. Första bilen jag skaffa och den jag kört med mest. Ska väl måla upp den, fixa ny vagnsbok och sen ska väl de lagas och fixas lite smått. Ska försöka nåt till veckan. Dock så jobbar Hanna en del men jag får försöka hinna med när det kan komma tid.

Bye bye Ljungerligan...

Nu e VW 1600 målad och "klar". Klar blir den väl aldrig. Stol och bälte ska väl i så klart och sen ska den provköras och se vad som dyker upp. Hade lite problem att få ur växlarna. vart lite fundersam vad som hänt. Den har hemmabyggt växel ställ. Den tjärva lite smörjde upp de hela lite och sen funka det perfekt. Planerna är att VW 1600 ska köras på Skepptuna 2 dagars tävling. Vi får se...

Före och efter bilder.


dags och måla.

Har vart ner och fixat det sista med VW 1600. Ska försöka hinna med och måla bilen till helgen. Så kan den åka ur sitt lilla kryp in. Har dock inga tagit några nya bilder ännu. Ska fixa före och efter bilder e meningen. Håll till godo med favoriter i repris.


Rostlagning.

Har rostlagat golvet i VW 1600. Det var fruktansvärt dåligt måste jag säga. Skulle igentligen behöva ännu mer rostlagning. Men nu ska den målas och sen ska vi lada upp den för Skepptuna 2 dagars tävling. Om allt går som det ska vill säga. Ska öva mig lite mer på att köra bakhjulsdrivet. Har ju i stor del kör framkrafsare i mina dagar.

Va och köpte lite plåt av Persy. Snacka lite skit och han visa även upp deras coola åk faktikst. Fiat 850? Minns jag rätt. Iaf så hade det kört rallycross med den tidigare och nu ska den antagligen bli folkrace bil.

Snodde några bilder från Team bats hemsida. Det är på VW 1600, från Håga där jag köpte den. Är väl inte så skoj att se när nån lagar rost i golvet. Ska försöka göra klart så att den kan få lite färg till veckan. Sen in med nästa projekt.


RSS 2.0