Gluffesexylover


Ser man ut så?

En liten sexig pose! Eller va säger ni:P

Har varit ett litet tag sen man skrev på bloggen. Tråkigt att man inte har bilder ju. Och vi har haft kamra byte. Men nu är det nog lite mer inlägg som ska komma upp får ja hoppas.

Haninge nästa. Ska släppa med mig en VW 1600. Köpte en utanför Uppsala. Ska prova att köra med drivningen där bak ni vet. Tror dock inte på stor seger. VW 1600 är orgnail med enkel fug, ska kanske byte till en K-kam som jag fick med. Vi hoppas att komma med i Haninge, tydligen ska bara 90 få starta. Och vi är nått över 100 som anmält sig. Håll till godo.

Rimo kommer åter.


Rimo sen sommaren -09.

Då så kör rimo en tävling igen efter att det ställt in alla tävlingar under sommaren. Det har haft svårt att få i ordning på allt. Ja vet inte om det vart så jätte mycket bättre. Men jag har väl haft ändå rätt bra erfarenheter av Rimos tävlingar. Dock var det dåligt att det inte hade nån spiker, sen hade det lagt på bra med matrial, men det försökte inte fixa till mellan omgångarna. Vilket man kunde önska. Trots att vi bara var 23 startande.

Det gick inte så bra. Efter det att jag haft bilen på films 2 dagars tävling (där han la av i höger svängar) Fick tips att göra rent nålventilerna. Och jag tror det vart bättre, men han la av mindre på Rimo. Men går inte riktigt bra. Försökte fixa lite så jag kom inte ut i tredje omgången. Därför ingen final heller:P

RSS 2.0