Anmäld

Nu var man anmäld till Rimo den 9 aug. Jag och Sambon ska försöka köra där är det tänkt. Vi får se om det blir tävling det 2 senaste har ju faktist blivit inställda tråkigt nog:(

Gratis e gott.


Saab 900. Fick den av Tobbe(Norje) från Orion.

Skall försöka ämna lite tid till denna. Motorn sitter inga riktigt där den ska och sen är det div saker som måste ses över innan det blir racer av denna. Kan även skymta mitt 4 projekt i bak grunden. En saab 900, skall nog försöka lite mer med den i vinter.

Opel´n e näste man till rakning.


Min kära Opel. Fått en del kritik för den. Nog en del som vill att den skall skrotas.
Köpt av Pato och Nettan som oxå har byggt den.


Rost lagning i opel´n.

Jag hade tänkt att jag skulle försöka få lite fart på denna bil till den 9 aug oxå. Vill ju oxå köra.

99 an är klar.




Har varit utan internet någon vecka nu. Har fått lånat lite nät av en kompis:)  Iaf så har 99 blivit klar nu. Ny lack och allt är på sin plats. Bara Hanna som ska anmäla sig till tävling. Kommer anmäla Hanna inom kort till Rimo den 9 aug, e de tänkt.


Nytt lik på ingång.

Jag hitta ett lik på eriks folkrace sida idag. En saab 900 som bortskänkes. Den var väl inte så illa, otrimmad och en del div jobb på den. Vi får se vad det kan bli av den. Biler kommer senare.

Elen klar.


Kupen, elen är klar. Har fått upp saker och ting lite bättre.


Här ser det bättre ut med.


Ny lack är väl nästa projekt på den här bilen. Bilen har byggts av Nicklas Hahta Aho. Kör för Isohet MK.

Elen är äntligen klart i Saab 99. Fick inte igång han riktigt efter det att jag satt ihop allt på den. Undra vad det kan ha varit för fel. Hmm...snopet när jag upptäckte att det va soppa torsk:) Här näst ska den tvättas och målas. Sen är det bara in med stol och bälte. Sen ska Hanna köra med den i Rimo 9 aug är det tänkt.

det tar tid.

Jobbar på med Hannas Saab lite nu jag. Det hela tar tid med elsystemet, sen försvinner ju tid när huset ska målas och sen ska man vara lite familjefar mitt i allt:) Alfred verka lite dålig igår kväll så vi var in lite snabbt med honom till akuten. Men det sa att han verkar må bra. Jag har iaf lyckats på lediga stunder fixa det mesta. Det enda jag ska lösa nu är vindrutte torkare och bromsljus. Sen ska den bara målas om. Den börjar bli risig lacken som vi satte på -07. Målet just nu är nog Rimo 9 aug. Ska se om jag får ihop min Opel med, men den ska det inte vara något större problem med.

El system i saaben



Motor. Otrimmad, Odiffad och inte helt i sin ordning nu.



Kupen. Håller på och drar om nytt elsystem.


Idag har jag lagt ner lite tid på att dra om det nya elsystemet i Hanna bil. Går lite segt, mycket tack vare att jag är usel på el. Sen har jag inget riktigt garage heller. Tror dock att jag är på god väg nu att få ihop det hela. Ska börja dra in allt lite snyggt nu.

Gammal bil



En av det gammal bil vi haft, Toyota Corolla GTI. Va nog lite kaxigt att börja med den här bilen. Körde 2 tävlingar med den utan någon direkt framgång. Sålde den privat till en kille som inte höll på med folkrace. Syssla lite med banracing. Enligt Stefan Sund som ägt bilen tidigare hade han hört att det skulle vara lamell diffaf låda. Vilket e rätt bra då. Det var mest för lådan som killen köpte den av mig sen. Till råga på allt så jobba han på toyota med o sa just att dom kunde vara lite s

Först ut...

Jag Anders Karlsson har startat en blogg. Huvudsakligen ska det handla om folkrace, som namnet indikerar lite till:) Jag kör för en klubb utanför Stockholm som heter Skepptuna MK. Nog rätt känd för det flesta folkrace åkarna i det här landet. Vi har/haft chafförer som Tomas Forslöv, Niklas Björken, Mats Hellberg för att nämna några.

Jag själv och min sambo börja köra lite folkrace 2007 och det hela gick sådär. Lite svårt att komma in och få fason på bilarna. Sen vart sambon gravid så idag har vi en son som heter Alfred. Annars så kör vi lite olika bilar, just nu har vi en saab 99 och en Opel Kadett.

RSS 2.0