Uppdateringar i garaget.


900 börjar ta fart, motorn e väl klar i stort sätt.


Lite "katt skitar" i 99an.

Som sakt 900an börjar ta fart. Motorn e i det stora klar, e väl det en del fin fix. Har börjat riva lite i upphängningen i fram. Va en del jobb där faktist. Vill få ihop upphängningen innan jag börjar med de där lilla extra åt motorn. Måste ju fixa vagnboken till den med.

Det ska bli tävling med 99 i speed. La in lite "katt skitar" som ska hålla tätt mellan tank och cupen. Jag tror det e godkänt iaf, vore konstigt annars tycker jag. En nackdel med att tävlingen i speed är att man måste va där så tidigt. Blir ju jobbigt att få upp familjen typ 5 på morgonen. Men man kommer ju hem tidigare iaf:)

Söndag efter en lördag med baksmälla.


gamla bär armen framför 99 an

Då va bär armen iaf byt. Va lite små pyssel. Ska väl försöka tätta mellan cupen o tanken. Sen skulle ja helst försöka mej på att byta en pryl som ja ärligt inga vet vad den heter. Det är iaf som en klocka som sitter efter soppa pumpen. Den läcker lite sopa. Inga så farligt, men de e lika bra att fixa till den helt enkelt.


Nytt motor fäste.

Motor fästet e då klart i 900an. Ska bara fixa svetsen lite smått bara, så är ja hel nöjd. Har idag fixat lite med elen på och det känns som det är ett steg i rätt riktning. Sen kopplingen va en liten huvudkliare, men jag tror jag fixa till det sen. Vore skoj att få fart på den här bilen. Måste dock jaga rätt på en del små delar, så som rotor och ja kommer inga på nåt mer just nu. Men det e små grejer som saknas iaf.

Hmm...nya projekt på väg in. Kadett måste ha en ny donator. Och jag har då hittat 2 projekt där som ligger bra till. Dock är jag naken nu och har ingen biltransport. Så jag måste lösa det först. Har iaf haft en diskution med säljaren. Vi får se vad som händer o fötter.

Skepptuna 13/09-08


Klart för start.


Hanna är inte snäll som ger mej detta jobb.

Då har det varit tävling i skepptuna och äntligen så körde vi alla hiterna. Resultaet va inget att skryta med, men ändå. Andra tävlingen för hanna(någonsin) Hon måste nog bara bli lite tuffare, sen e hon farlig ska ni se:) Ena bär bärarmen vart lite till tuffsad, så nu blir det en resa in i garaget.

Besiktningen gick väl bra. Fick en anmärkning på att det inte var tätt mellan tank utrymmet och förarkupen. Måste varit så hela tiden i den bilen. he he...måste vart så hela tiden. slarvigt av besiktnings männen(innan alltså).

Rimo vart ju inställt(väntat) hade anmält mej om jag inga var tvungen att jobba. + att jag måste jaga rätt på en biltransport nu. sålde ju min för nån vecka sen.

SÅLD

Som rubriken säger, biltransporten är såld. Kom en kille från småland som körde upp på en gång. Hämta bilen kl halv ett på natten. Gissa om man e trött idag:P

Till Salu


VW LT 35 -76


VW LT 35 -76


Stark vinsch

VW LT 35 -76 biltransport, bes, skattebefriad, nya delar kam rem, bensin pump, vattenpump, broms sköldar, dålig hytt med rost, rejäl vinsch, lastar 1570 kg på flacket och får dra 1400 kg med e kort, smidig biltransport som säljes pga ändrade familje förhållande.

Pris 15000kr

Ring eller maila
0706-899079 eller [email protected]

RSS 2.0